LÆR AV NORGES FREMSTE EKSPERTER I SPRAYTAN

Spraytanhuset ble til på bakgrunn av et sterkt ønske om å kunne tilby nordmenn et sunnere alternativ til solarium og tradisjonell soling.

Og slik åpnet dørene til Norges første spraytansalong i mai 2014. Litt over et år senere utvidet familien seg med en nettbutikk. Her selger vi selvbruningsprodukter med økologiske ingredienser, med eksklusive distribusjonsrettigheter i Norge fra anerkjente merker som Vani-T, MoroccanTan og Dermasuri. 2021 blir året vi lanserer vårt helt eget merke. Hundrevis av timer er tilbakelagt med testing av ingredienser, og nå har vi endelig utviklet en spraytan med økologiske ingredienser som inneholder nordisk blåbærekstrakt. Vår visjon er å tilby produkter av høy kvalitet, inspirert av naturen og fremstilt på etisk og bærekraftig vis. Ingen av våre produkter er testet på dyr, de er veganske og inneholder naturlige ingredienser.

Alle våre spraytanvæsker inneholder ingredienser fra økologisk landbruk som er framstilt uten kjemiske/syntetiske plantevernmidler, uten kunstige aroma- og fargestoffer og med strenge restriksjoner for bruk av konserveringsmidler. Dette reduserer sjansen for hormonforstyrrende stoffer. Spraytan er dessuten en behandling som gjør deg raskt brun, uten sol og skadelig UV-stråling, slik at du slipper å bekymre deg for økt risiko for hudkreft, rynker og andre hudskader. Brunfargen blir jevn, og du løper ikke samme risiko for skjolder som hvis du skulle prøve selvbruning hjemme – og ikke minst, man kan velge hvor brun man vil være selv.

  • Troverdig. Etter fullført kurs mottar du et kursdiplom fra oss, noe som gir deg kredibilitet ovenfor potensielle kunder.
  • Do's & Dont's. Vi støtter deg underveis – mens kurset foregår og i etterkant av kurset – slik at oppstartsfasen blir så smertefri som mulig.
  • Spraytan-teori. Våre kurs har en teoretisk del, slik at du blir rustet til å møte ulike hudfarger og hudtoner. Vi skal hjelpe deg å forstå spraytanvæsken, gi deg innføring i det brede utvalget av spraytan solution og hvordan du kan bruke - og blande - ulike formulaer og prosenter for å gi kunden ønsket resultat med utgangspunkt i deres naturlige hudtone og hudype.
  • Praktisk innføring. Under kursets praktiske del kan du observere kursansvarlig spraye modeller. Vi vil vise deg våre rutiner og prosedyrer, som sikrer en trygg og behagelig behandling for deg og kunde. Vi går gjennom de ulike stillingene kundene skal stå i for å sikre et jevnt resultat, og du vil få trene deg på modeller.
  • HMS. DHA i sprayform kan irritere luftveier og slimhinner. Derfor er det viktig at behandlingen gjennomføres på en trygg måte for deg som behandler og øvrige behandlere i salongen. Vi viser og benytter beskyttelsesutstyr med nødvendige klassifiseringer som beskytter luftveiene dine.
  • Utstyrspakke. Når du bestiller et kurs hos oss, får du rabatt på utstyrspakker. Vi har ulike utstyrspakker; Startpakke BASICog Startpakke PREMIUM.